Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μπουρλότο στην κυβέρνηση από τον Πολύδωρα - Ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή...



Μετά τη βόμβα Βορίδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους τριγμούς που προκάλεσε έρχεται άλλος ένας βουλευτής να βάλει μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βύρων Πολύδωρα ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real υποστήριξε πως πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή. 

Ο κ. Πολύδωρας δήλωσε πως όταν ακούει για το πώς να εξουδετερωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή "είμαστε εκτός τόπου και χρόνου", ζητώντας μία ευρύτατη συνεννόηση για μία εθνική άμυνα. 

Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας απάντησε με σοκαριστική ευκολία "Βεβαίως". Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισε λέγοντας πως "μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600.000 ανθρώπους, θα ψηφιστει από ένα εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμαρης. 

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να υπεραμυνθεί των απόψεών του, τόνισε πως όσοι είναι αντίθετοι να πάνε στον Άρειο Πάγο και να κάνουν αίτηση να θέσουν το συγκεκριμένο κόμμα εκτός νόμου "όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας". 

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Πολύδωρας αλλά άφησε αιχμές και για το κόμμα του αλλά και για την πολιτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας το success story ψυχολογική ένεση και σημειώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. 

Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν θηρίο στο κλουβί και δήλωσε ενοχλημένος πως από την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου που είχε υποσχεθεί η Νέα Δημοκρατία το 2012, εκείνος βλέπει βηματισμούς στο τέλμα και ήττες στη διαπραγμάτευση. 

Σχετικά με τον κ. Βορίδη και τις δηλώσεις του περί Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε πως ήταν σωστή η άποψή του αλλά άκαιρη, ενώ εξέφρασε και τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η ΕΡΤ. newit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com