Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ENA δισ. τηλεφωνικές κλήσεις παρακολουθεί η NSA!



Τελικά οι αποκαλύψεις Σνόουντεν έκαν τεράστια ζημιά στην εικόνα των ΗΠΑ.Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.
 
Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας μέσω Skype σε συνέδριο στο Σικάγο ο  Glen Greenwald της Guardian. Ο δημοσιογράφος που πρώτος αποκάλυψε τα έγγραφα – βόμβα του Σνόουντεν για την δράση της αμερικάνικης υπηρεσίας.
 
Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε την ανάπτυξη αυτού του συστήματος ως ένα παγκόσμιο καθεστώς τρόμου που θα οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή.
 
Φυσικά η ιστορία αυτή επαλήθευσε στο μέγιστο βαθμό όσους στο παρελθόν μιλούσαν για μια Παγκόσμια Χούντα που έρχεται, και τους χαρακτήριζαν "γραφικούς" και συνωμοσιολόγους.
 
Καταλάβατε τώρα γιατί ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Καραμανλής κατά την διάρκεια των συνομιλιών για το Ανάν, αντάλασσαν σημειώματα χωρίς να βγάζουν άχνα;
 
Ο Σνόουντεν βλέπετε, αποκάλυψε με στοιχεία τις παρακολουθησεις των ξένων αποστολών σε όλα τα διεθνή συνέδρια στον πλανήτη από την NSA.
 
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com