Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"ΚΙΝΗΜΑ" ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ...





Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει φθάσει στα "όριά" και δεν μπορεί να ανεχθεί το κόμμα του 4-5% που εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ, να επίβάλει τις πολιτικές του και την ατζέντα του.
Τα πρώτα δείγματα είχαμε με το "αντιρατσιστικό" για όλους τους υπόλοιπους και ρατσιστικό για τους Έλληνες ν/σ, το οποίο προσπαθεί να επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ ετσιθελικά, εκρποσωπώντας προφανώς ξένα κέντρα εξουσίας.
Τελεσίγραφο είχαν στείλει στην κυβέρνηση περί τους 40 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο (βασικά ο κανονικός τίτλος του έπρεπε να είναι το "ρατσιστικό σε βάρος των Ελλήνων νομοσχέδιο") αν δεν νομοθετηθεί η ποινική δίωξη και για όσους αρνηθούν τις τρεις γενοκτονίες των Ελλήνων τις οποίες έχει ψηφίσει η Βουλή: Την Γενοκτονία των Αρμενίων, την Γενοκτονία των Ποντίων Ελλήνων και την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" τιμωρεί τους αρνητές μόνο... ξένων Γενοκτονιών και όχι των ελληνικών ή των Αρμενίων που έχει αναγνωρίσει όλος ο πλανήτης! Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο συντάχθηκε εκτός Ελλάδος;
Ε.Βενιζέλος δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να περιληφθούν στις ποινικές διωκώμενες αρνήσεις Γενοκτονιών οι Γενοκτονίες των Ελλήνων! Με ποιο δικαίωμα θέλει εκπροσωπώντας το 4-5%, το κόμμα του να περάσει ο εθνοκτόνος και άδικος για την Φυλή των Ελλήνων νόμος;
Βέβαια πολλοί εκ των βουλευτών σκέφτονται πολιτικά. Εάν ψηφίσουν ως έχει το ν/σ μετά πως θα απιτησουν την ψήφο των Ποντίων και των Μικρασιατών;
Aμέσως μετά είχαμε την άρνηση των "γαλάζιων" βουλευτών για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.
Η σχετική τροπολογία που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (κάνοντας και πρόβα μετεκλογικού "συμφώνου συμβίωσης" των δύο κομμάτων, όπως ελπίζουν πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ), συνάντησε την σφοδρή αντίδραση της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών στην ΚΟ της ΝΔ.
Προ ημερών ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου συναντήθηκε με ομάδα περίπου 20 βουλευτών της ΝΔ με τους οποίους συζήτησε τις πτυχές του αντιρατσιστικού σχεδίου νόμου και αυτοί του είπαν "να ξεχάσει" την τροπολογία για το σύμφωνο συμβίωσης.
Διαφοροποίηση είχαμε και από τον Α.Σαμαρά όταν εκπρόσωποι των Τουρκοκυπρίων θα έρχόντουσαν στην Ελλάδα και θα συζητούσαν με την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα  μετον γραμματέα του ελληνικου ΥΠΕΞ, σε μία διαδικασία που θα οδηγούσε στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους από την κυβέρνηση Α.Σαμαρά. Την ίδια ώρα αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας θα επισκέπτονταν την Άγκυρα (όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr  από την περασμένη εβδομάδα).
Η επίσκεψη των Τουρκοκύπριων στην Αθήνα θα ήταν πρωτοφανές γεγονός και ήταν ιδέα του Ε.Βενιζέλου που μας βάζει σε απορία, εάν θυμάται σ εποιό κράτος είναι ΥΠΕΞ αυτή την στιγμή. Γιατί συμπεριφέρεται σαν να εκπροσωπεί τους γείτονες!
Μάλιστα είχε τεθεί ως όρος από την Άγκυρα για να δεχθεί να συζητηθεί το κυπριακό με τη νόμιμη κυπριακή κυβέρνηση, να υπάρξει αντίστοιχη διαπραγμάτευση των παράνομων Τουρκοκύπρίων με την ελληνική κυβέρνηση!Και ο Ε.Βενιζέλος το έβρισκε πολύ καλή ιδέα!
Μέσα στη ΝΔ πιστεύουν ότι ο Ε.Βενιζέλος ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΥΠΕΞ, και τα εθνικά συμφέροντα, και δεν τον ανέχονται πλέον.
Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση να πέσει προς το παρόν, όχι πρίν το Μάϊο, όπου μετά τα αποτελέσματα των διπλών εκλογών, που αναμένεται να τους ταράξουν, θα ξεκινήσουν οι πραγματικοί κλυδωνισμοί. Στο μεταξύ όμως θα εμποδίζεται η παραγωγή κυβερερνητικού έργου (όποιο και αν είναι αυτό).
Το ΠΑΣΟΚ άρχισε να δείχνει τις αυταρχικές του διαθέσεις με την δήλωση-διαταγή προς τον Α.Γεωργιάδη ως προς την διαμάχη του υπουργού Υγείας με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.
«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί. Δεν μπορεί "το κάρο να είναι μπροστά από το άλογο"», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, προσθέτοντας ότι ο εγκλωβισμός του διαλόγου για τη μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ σε σύγκρουση για το αν και πόσες απολύσεις θα γίνουν οδηγεί σε αδιέξοδο.
Το ΠΑΣΟΚ καλέι μάλιστα τον υπ. Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να παρουσιάσει άμεσα τη μελέτη και τις συνολικές προτάσεις του για το σύνολο των αλλαγών και τις ειδικότητες που χρειάζονται, αλλά και να σταματήσει κάθε αναφορά σε απολύσεις ιατρών και προσωπικού, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συζητηθεί νηφάλια η υλοποίηση της μεταρρύθμισης.
Και συνέχισε μέσω της ΠΑΣΠ, ζητώντας την παραίτηση Αρβανιτόπουλου. Στην ανακοίνωση της ΠΑΣΠ αναφέρεται: "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ζητάμε, χωρίς περιττά λόγια, την παραίτηση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων."
Όπως καταλαβαίνετε οι μόνοι που θέλουν αυτή την κυβέρνηση και την κρατούν με "νύχια και με δόντια" να μην καταρρεύσει είναι οι ξένοι, αλλά αυτό δεν μπορέι να κρατήσει για πάντα. Ο ξένος παράγοντας έχει  συμφέρον να παραμείνουν στην εξουσία τα δύο αυτά κόμματα, γιατί θεωρούν ότι έιναι αρκούντως "ανθελληνικά", και ενδοτικά για να διαπράξουν τα απαραίτητα πολιτικά "εγκλήματα" που θα οδηγήσουν στην ισόβια παράδοση της χώρας.













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com