Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Που είναι 6000 μερισματούχοι του ΜΤΣ; Αναζητούνται για καταγραφή αλλά δεν εμφανίζονται...




6000 μερισματούχοι του ΜΤΣ αναζητούνται. Όπως αναφέρει σε ανκοίνωσή του το ΜΤΣ η διαδικασία καταγραφής τους δια της φυσικής τους παρουσίας παρατείνεται εκ νέου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν πληροφορίες περισσότεροι από 6000 μερισματούχοι δεν έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα. Όπως επισημαίνουν απο την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αυτό μόνο φυσιολογικό δεν μπορεί να το χαρακτηρισει κάποιος.

Απο την άλλη για να μην δεχτούμε αμέσως την εκδοχή των μερισματούχων - φαντασμάτων πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνο στη Λάρισα έχουν καταγραφεί δύο περιπτώσεις μερισματούχων οι οποίοι δήλωσαν ότι ποτέ δεν έλαβαν την επιστολή με την οποία τους καλούσαν στη διαδικασία καταγραφής. 








onaletr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com