Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοφανές: Με τους μισθούς των βουλευτών αγοράζουν τρόφιμα για τον λαό...


                                  ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ - ΚΑΠΕΛΩΝΗ.


Τρόφιμα και είδη ρουχισμού μοιράζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50) και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4).
 
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί και στα δύο σημεία διανομής. Οι πολίτες δείχνουν ότι δεν έχουν τρομοκρατηθεί ούτε την κρατική, ούτε από την παρακρατική τρομοκρατία.
 
Όπως, μάλιστα, αναφέρεται και στην ανακοίνωση του κόμματος, τα τρόφιμα αγοράστηκαν από τους μισθούς των βουλευτών μετά την διακοπή της χρηματοδότησης...
 
Σε ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρουν:
 
«Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όποιος πολίτης επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ρουχισμού στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες λειτουργίας τους».
 
Η διανομή διεξάγεται στη μνήμη των δύο μελών της, Φουντούλη-Καπελώνη, που εκτελέστηκαν στο Νέο Ηράκλειο. 
 
 
 
 
 
 









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com