Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ "ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...




Μάνου Χατζηγιάννη 

Στη Ρουμανία με αφορμή ένα συνέδριο για την Ευρώπη βρέθηκε στα τέλη του προηγούμενου μηνα ο Πρόεδρος της  περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Etienne Davignon , και πέραν των όσων είπε για τη Ρουμανική οικονομία αναφέρθηκε και στο ελληνικό ζήτημα. 

Ο Etienne Davignon εξέφρασε  την ελπίδα ότι το επόμενο έτος θα δούμε το τέλος της ύφεσης, ακόμη και σε χώρες που διάγουν δύσκολες καταστάσεις , όπως η Ελλάδα , και προέβλεψε ακόμη από το νέο έτος θα πρέπει να δούμε την αρχή της επιστροφής στην οικονομική ανάπτυξη . 
Το συνέδριο με τίτλο "Ευρώπη , πού πας;" διοργανώθηκε για την 20η επέτειο του Ρουμανικού Συνδέσμου για τη Λέσχη της Ρώμης, με την έκτακτη συμμετοχή του υποκόμη Etienne Davignon , προέδρου της Ομάδας Bilderberg .

Το θέμα της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις τοποθετήσεις του κ. Davignon. Όπως ο ίδιος πιστεύει  το 150% του ΑΕΠ της χώρας αποτελεί επιπρόσθετο στοιχείο στην επέκταση της κρίσης χρέους.

1Ο πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg πιστεύει ότι η ΕΕ θα πρέπει να συμφωνήσει σε μια στενότερη επιτήρηση από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, έτσι ώστε μια τέτοια κατάσταση να αποφευχθεί.

Είπε ακόμη πως «Ένα κοινό νόμισμα είναι το νόμισμα του καθενός. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως το ελληνικό ζήτημα πρέπει να τελειώσει, και η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει εντός της ζώνης του ευρώ, και πρέπει να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορεί να πληρώσει το δημόσιο χρέος της». 








agioritikovima.gr/arxeio/32074-t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com