Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.... Yπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το «βραχιολάκι»





Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ηλεκτρονική επιτήρηση κατάδικων και υπόδικων, το γνωστό «βραχιολάκι» ή αλλιώς το σύστημα γεω-εντοπισμού κρατουμένων. Στόχος της νομοθετικής ρύθμισης η αποσυμφόρηση των φυλακών.


Από την εφαρμογή του μέτρου εξαιρούνται κρατούμενοι, υπόδικοι και κατάδικοι, για σεξουαλικά εγκλήματα, βιασμούς,
ανθρωποκτονίες που διαπράχθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα, εγκλήματα που διώκονται με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο ή τη νομοθεσία για το οργανωμένο έγκλημα. Επίσης, δεν εξαιρούνται όσοι βρίσκονται στις φυλακές διωκόμενοι ως καταχραστές του Δημοσίου για οικονομικά εγκλήματα, για πολύκροτες υποθέσεις κρατικής διαφθοράς και οικονομικών σκανδάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com