Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Υψηλά ποσοστά για τον Λαϊκό Σύνδεσμο (video)...




Παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία σε αντίθεση με τις αντίστοιχες γνωστών εταιρειών, παρουσιάζει σε ιδιαίτερα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο EXTRA 3, ο Λαϊκός Σύνδεσμος εμφανίζεται σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα δημοφιλίας.
Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή φαίνεται ενισχυμένη σε εκλογικές περιφέρειες όπως το υπόλοιπο Αττικής, όπου συγκεντρώνει ποσοστό 14,5 % , ενώ στο σύνολο Αττικής, η οποία θεωρείται μία απο τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες αθροιστικά, συγκεντρώνει το ποσοστό το 8,6%.






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com