Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”: “ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ” -ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!





Σοβαρότατες υπαινικτικές καταγγελίες έκανε στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον τηλεοπτικό σταθμό ΖΟΟΜ ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των βλουλευτών της Χ.Α, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου, Παυλος Σαράκης.
Ο γνωστός ποινικολόγος άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι οι κοριοί των αρχών εξακολουθούν να παρακολουθούν(με ποιο βούλευμα και εισαγγελική άδεια άραγε;)τηλέφωνα των βουλευτών της Χ.Α αλλά και στελεχών. Είναι χαρακτηριστικό, τόνισε ο κ.Σαράκης, ότι όταν την προηγούμενη εβδομάδα η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να κινητοπιηθεί στα διόδια των εθνικών οδών για τη συγκέντρωση της, τα ΜΑΤ έφθασαν εκεί πριν προλάβουν να …φθάσουν τα κομματικά στελέχη.
Απίστευτα ομολογουμένως περιστατικά που φανερώνουν ότι οι κοριοί έχουν μπει πάλι για τα καλά στη ζωή πολιτικών, δημοσιογράφων και πολιτών. Και η καταγγελία βέβαια δεν αφορά μόνον τους Χρυσαυγίτες αλλά το σύνολο των καταναλωτών που υποτίθεται εμπιστεύονται και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.





makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com