Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ρωσία: Αποδοχή των BPM-3 που είχαν απορριφθεί το 2010 ...





Μια παραγγελία Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ) BMP-3 που είχε ανασταλεί από το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας πριν από τρία χρόνια λόγω κατώτερης ποιότητας κατασκευής, σύμφωνα με δημοσίευση του ειδησεογραφικού πρακτορείου RIA Novosti (RN), προκειται να γίνει αποδεκτή από τη Ρωσία
Το RN δημοσιεύει πως ο αναπληρωτής πρόεδρος της κρατικής Επιτροπή Αμυντικής Βιομηχανίας Όλεγ Μπατκάρεφ, δήλωσε ότι τα οχήματα που κατασκευάστηκαν απο το εργοστάσιο Κουργκάνμασβοντ το 2010 δεχθήκαν έλεγχο και αξιολογήθηκαν αρνητικά από τη στιγμή που κατασκευάστηκαν.
Ο Μπατκάρεφ συμπλήρωσε πως από εκείνη τη στιγμή τα οχήματα δέχθηκαν εργασίες εκσυχρονισμού και ενσωματώθηκε μεγάλος αριθμός διαφόρων τροποποιημένων συστημάτων, προσθέτοντας πως το ΤΟΜΑ έχει μεγάλη ζήτηση στη Διεθνή Αγορά.
Πέρυσι, ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Αλεξάντερ Σουχορούκωφ, δήλωσε πως πρόστιμο ύψους 3 δισεκατομμυρίων ρουβλιών επιβλήθηκε στο εργοστάσιο Κουργκάνμασβοντ (90 εκατομ. δολάρια ΗΠΑ), για την αποτυχία εκπλήρωσης των απαιτούμενων προτύπων ποιότητας και την εκπρόθεσμη παράδοση των BMP-3.



http://limitofadvance.wordpress.com/2013/09/24/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com