Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Καρατόμηση» Βόζεμπεργκ στη ΝΔ...





Παρελθόν για την Ελίζα Βόζεμπεργκ αποτελεί η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, που της είχε ανατεθεί προ μηνών και την οποία διατήρησε και μετά τις πρόσφατες αλλαγές στην κομματική πυραμίδα της Συγγρού.
Η κ. Βόζεμπεργκ απομακρύνθηκε από τη θέση με άκομψο τρόπο, μετά από απόφαση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά που ακόμη δεν έχει κοινοποιηθεί επισήμως στα ΜΜΕ. Της αποπομπής προηγήθηκε ένα μπαράζ διαβουλεύσεων αλλά και με διαρροές που τη συνέδεαν με την απόφαση της Ελίζας Βόζεμπεργκ να παραστεί νομικά στον κύπριο πρώην υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη, που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση με τις μίζες προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο, προφανώς και δεν άρεσε στο πρωθυπουργικό επιτελείο.
Παρά τις επαφές των δύο πλευρών, η δικηγόρος αρνήθηκε να εγκαταλείψει την πλευρά Μιχαηλίδη – άλλωστε διαθέτει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο – ενώ, κατά τις διαρροές, αρνήθηκε να διευκολύνει το κόμμα παραιτούμενη από τη θέση.
Ως αποτέλεσμα, ο κ. Σαμαράς αποφάσισε την καρατόμηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, οι σχέσεις με την οποία ήταν ούτως ή άλλως «δύσκολες» μετά την αποστασιοποίησή της από το μνημόνιο. Στη θέση του Γραμματέα τοποθετήθηκε ο πρώην Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, η αξιοποίηση του οποίου κοινοποιήθηκε μόνον... αρμοδίως.
Τ.Τ 






newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com