Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

10 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...


ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.


1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ, ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
*2) ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΣΩ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ...
3)ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ , ΑΝ Η ΑΓΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΛΠ...ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ.
4) Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ, Η ΑΝΕΧΕΙΑ, Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΙΜΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΩΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Η ΒΑΙΜΑΡΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΖΕΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ...
5) Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΑΤΡΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΒΟΛΟ ΚΑ.ΑΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑ.
6)ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ../ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
7)ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ....ΞΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΝΑ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΙΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...
8)ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...ΠΧ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ή ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΟΧΗ....ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ....Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ...
9)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 80 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ. ΜΗΝ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΥΩΠΙΑ...Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΣΘΗΡΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
10) ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.. Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ Η ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΓΙΑ .ΤΑ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΝΕΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΙΑΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.
Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΡΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΕΣΩ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ... ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΛΜΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΔΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr