Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"BOMBA" I.K.A.:''Προχωράμε σε κατασχέσεις ακινήτων!''





"Βόμβα έριξε" ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Όπως προανήγγειλε, θα προχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας και τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και για χρέη άνω των 10 χιλιάδων ευρώ.
 
Ο κ. Σπυρόπουλος δεν ξεκαθάρισε πότε συγκεκριμένα θα ξεκινήσουν οι κατασχέσεις και να αποτελεί το τελευταίο μέσο πίεσης προς τους οφειλέτες.
 
Παράλληλα, όσον αφορά στο ΙΚΑ, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε ότι με τις νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές των 8 δισ. ευρώ, θα εισπραχθούν τα 3 δισ.
 
Η διεκδίκηση των οφειλών θα γίνεται εντός μηνός από τη βεβαίωσή τους και εντός 20 ημερών από την αποστολή ατομικής ειδοποίησης στον οφειλέτη.
 
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com