Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

"ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ"...Και επισήμως η τρόικα βάζει στο τραπέζι τους πλειστηριασμούς...

Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει η συζήτηση με την τρόικα για τουςπλειστηριασμούς ενώ ήδη άνοιξε το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης στις επαγγελματικές μισθώσεις δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε στο MEGA πως "η ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς θα έρθει στο τέλος του χρόνου, γιατί μέχρι το τέλος θα ισχύει η προηγούμενη".
Ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται απολύτως, και υπενθύμισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι "υπάρχει ένα πλαίσιο προστατευτικό για όλους τους συμπολίτες μας που είναι σε ανάγκη, μισθωτοί, συνταξιούχοι, των οποίων η πρώτη κατοικία προστατεύεται απολύτως

Χατζηδάκης: Κανένας δεν έχει να φοβάται για την πρώτη του κατοικία

Για τις επαγγελματικές μισθώσεις και το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης, ο κ. Χατζηδάκης, σημείωσε ότι υπάρχει ειδική ομάδα που μελετά το θέμα
Ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται απολύτως, και υπενθύμισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι "υπάρχει ένα πλαίσιο προστατευτικό για όλους τους συμπολίτες μας που είναι σε ανάγκη, μισθωτοί, συνταξιούχοι, των οποίων η πρώτη κατοικία προστατεύεται απολύτως, από έναν νόμο του 10, τον 3869 και έναν δικό μας, τον 4161 που ενίσχυσε αυτή την προστασία. Κανένας δεν έχει να φοβάται για την πρώτη του κατοικία".
Για τις επαγγελματικές μισθώσεις και το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης, ο κ. Χατζηδάκης, σημείωσε ότι υπάρχει ειδική ομάδα που μελετά το θέμα, και τα συμπεράσματά της θα συζητηθούν, από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα.
Χρειάζεται χρόνος, καθώς το θέμα αφορά χιλιάδες πολίτες, επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης.newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr