Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ-αξιωματούχος: Οριστική απόφαση για το πλήγμα στη Συρία...



Πληροφορίες που διακινούνται στα διεθνή μέσα τα τελευταία λεπτά, αναφέρουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα,...


 έλαβαν και τυπικά οριστική απόφαση να προχωρήσουν στο στρατιωτικό πλήγμα στη Συρία.
Οι πηγές παραπέμπουν σε μη κατονομαζόμενο κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος έδωσε την πληροφορία, αν και κυκλοφορεί φημολογία, ότι στο παρασκήνιο διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα σε Μόσχα και Ουάσιγκτον μήπως και καταστεί εφικτό να αποφευχθεί το πλήγμα την τελευταία στιγμή.
Ελληνικές πηγές αναφέρουν, ότι το πλήγμα αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, αν και διευκρινίζεται ότι πρόκειται για απλές εκτιμήσεις.


defense-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com