Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟΥ τ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.



Νέα ανοίγματα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Πειραιά, Τάσος Μητρόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητρόπουλος άνοιξε ενεχυροδανειστήριο αγοράζοντας χρυσαφικά και κοσμήματα. Ο άλλοτε δε δοξασμένος αθλητής φροντίζει να διαφημίζει ο ίδιος το μαγαζί του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας.
Τώρα, πώς γίνεται ένας άνθρωπος που ήταν υποψήφιος βουλευτής, κάτι που υποτίθεται σημαίνει ότι αφουγκράζεται τις δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός λαός, να ασκεί μια επαγγελματική δραστηριότητα, η οποία έχει συνδεθεί άμεσα με την δυστυχία του έλληνα πολίτη, είναι άξιο περιέργειας.
Όπως γνωρίζουμε όλοι καλά ο συγκεκριμένος επαγγελματικός κλάδος, πολλές φορές έχει σχολιαστεί αρνητικά για το ότι εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση που η χώρα μας βιώνει.
Αναμένουμε να δούμε εάν το μαγαζί είναι όντως του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή ή εάν κάποιος άλλος «χρησιμοποιεί» το όνομα και τη φωτογραφία του εις βάρος του.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com