Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ο ΠAOK,δύσκολα ο Ατρόμητος...





Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε και καλύτερη τύχη στην κλήρωση παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξει αρκετά καθώς από την Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις...
Αρχικά ο δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στις 22 Αυγούστου στο Ισραήλ και ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 29 του ίδιου μήνα.
Ο Πάοκ έχει ξανασυναντηθεί με την ίδια ομάδα το 2004 από την οποία δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις...
Η Μακάμπι ως πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος στο Ισραήλ αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League ωστόσο σαν και τον Πάοκ ''έπεσε'' στο Europa.
Στον πάγκο της αντιπάλου του Πάοκ βρίσκεται ένας ''γνωστός'' μας,ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Πάουλο Σόουζα.
Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος δεν είχε και την πληθώρα επιλογών με τις Σουόνσι και Ντιναμό Κιέβου να είναι αρκετά δυνατές σαν την Άλκμααρ με την οποία και κληρώθηκε.
Η Άλκμααρ είναι κυπελλούχος στην χώρα της παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση καθώς πέρσι τερμάτισε στην 10η θέση ενώ η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο...Ήττα από την Χέρενφέϊν στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος...

http://ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com