Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η Ν.S.A. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.



Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισε την τροπολογία, η οποία θα περιόριζε την εμβέλεια της NSA.
 
Η τροπολογία Amash συγκέντρωσε μια ψηφοφορία 205-217 στη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι η NSA μπορεί να συνεχίσει να συλλέγει τηλεφωνικά δεδομένα ατόμων που δεν είναι υπό έρευνα.
 
Η τροπολογία Amash είχε στόχο να μπλοκάρει τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, εμποδίζοντας την υπηρεσία πληροφοριών να χρησιμοποιεί το τμήμα 215 του νόμου Patriot για να συλλέξει πληροφορίες. Αυτό είναι το μέρος του νόμου που επέτρεψε στην NSA την ανάπτυξη των προγραμμάτων, όπως δείχνουν τα έγγραφα που διέρρευσαν από τον Edward Snowden.
 
Πριν από την ψηφοφορία, οι αρχηγοί της NSA κλήθηκαν σε έκτακτη συνεδρίαση, καλώντας τα μέλη του Κογκρέσου, σε μια προσπάθεια να τους πείσουν να καταψηφίσουν την τροπολογία. Ομοίως, ο Λευκός Οίκος εξέφρασε την αντίθεσή του για την αλλαγή μέσα από ένα δελτίο τύπου.
 
 
defencenet

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com