Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. Μ. ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ;



ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ.



«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε ότι «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Εθνους».
ΣΥΝΕΧΙΣΕ:Μάλιστα, ο Μάκης Βορίδης, δεν παρέλειψε να στοχεύσει τα πυρά του και κατά της Αριστεράς κάνοντας λόγο για μεγάλη σύγκρουση και αναμέτρηση και τονίζοντας ότι η «ήττα της Αριστεράς είναι και νίκη της παράταξής μας». Πρόσθεσε ακόμη πως «θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά».

ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, μέσω δήλωσης του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Δημήτρη Καρύδη στο facebook, η οποία αναπαρήχθη και από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.«O Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του για να καλύψει το φτύσιμο από τον Σαμαρά.» Οσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα, τόσο στη ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μνήμη και η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα και το λαό μας» πρόσθεσε ο κ. Καρύδης.

ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1974,ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΜΑΘΑ,ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ "ΨΑΓΜΕΝΟΣ".
ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΑΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΦΕΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΩ ΑΦΕΤΕΡΟΥ,ΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ETΣΙ ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Μ. ΒΟΡΙΔΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΟΔΗΓΗΣΕΙ" ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΚΟΜΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
"ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ" ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ
ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ;ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ",ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
M.Sc.-M.B.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com