Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 2.307 θέσεις σε Δήμους και ΔΕΗ...



1.223 θέσεις προκήρυξε η ΔΕΗ – Ποιοι Δήμοι κάνουν τις περισσότερες προσλήψεις
Σε 2.307 ανέρχονται οι νέες θέσεις εργασίας που προσφέρουν 24 δήμοι, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού αλλά και φορείς του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη τη χώρα.


Ήδη ξεκίνησαν οι αιτήσει που δίνουν ελπίδα σε χιλιάδες άνεργους.
Τις περισσότερες θέσεις εργασίας προκήρυξε η ΔΕΗ με 1.223 θέσεις συνολικά. Οι ειδικότητες αφορούν τεχνικό και διοικητικό προσωπικό όπως μηχανοτεχνίτες, ηλεκτροτεχνίτες, χειριστές, οδηγούς και ταμίες.
602 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων «άνοιξαν» σε 24 δήμους σε Αθήνα και Περιφέρεια, με τις περισσότερες προσλήψεις να πραγματοποιούν οι Δήμοι Ρεθύμνης, Χαλκιδέων, Κω, Κέρκυρας και Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων. Επίσης, εγκρίθηκαν 30 θέσεις φυλάκων στο Μουσείο Ακρόπολης.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com