Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ(;)




Η θηλεία που έχουν περάσει στο λαιμό χιλιάδων δανειοληπτών στην περιοχή οι τράπεζες σφίγγει ακόμα περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα με μοχλό πίεσης τις εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες έχουν χάσει κάθε μέτρο και κινούνται εκτός ελέγχου.
Αποκορύφωμα των όσων συντελούνται καθημερινά σε βάρος εκατοντάδων ατόμων στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιφέρεια, αποτελεί η πράξη εισπρακτικής εταιρείας η οποία είναι συμβεβλημένη με τραπεζικό «κολοσσό» , στελέχη της οποίας άγνωστο με ποιόν τρόπο(;), κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους κωδικούς τηλεφώνων, που αντιστοιχούν στα επώνυμα συνδρομητών εταιρειών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας τα οποία είναι απόρρητα.

Παρόλο που το σπάσιμο του απορρήτου αποτελεί παράνομη και αξιόποινη πράξη, καθημερινά δεκάδες συνδρομητές τηλεφωνικών εταιρειών με απόρρητες συνδέσεις, δέχονται πιεστικά τηλέφωνα για την εξόφληση του χρέους, συνοδεία απειλών για ενεργοποίηση διαδικασιών κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων.

Το θέμα έχει ήδη καταγγελθεί τόσο στο παράρτημα της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα. όσο και στις εταιρείες των οποίων τα θύματα της τράπεζας στην αχαϊκή πρωτεύουσα, είναι συνδρομητές απορρήτων συνδέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com