Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΣΟΚ-Για ασέλγεια σε ανήλικο συνελήφθη ο προπονητής της Εθνικής κρίκετ!!!



Ο 48χρονος προπονητής βρίσκεται από το πρωί στην Ασφάλεια της Κέρκυρας, καθώς σε έφοδο που πραγματοποίησε νωρίτερα η αστυνομία στο σπίτι του, συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικο αγόρι.

Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του προπονητή, έπειτα από καταγγελίες της μητέρας ενός 17χρονου αγοριού, σύμφωνα με τις οποίες ο 48χρονος ασελγούσε κατ' επανάληψη σε βάρος του γιου της και μάλιστα επί πληρωμή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο ο προπονητής να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλους ανήλικου.newsbomb
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com