Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Καλοπερνάει μεταξύ... Κυκλάδων και Λας Βέγκας!!!!!!!!!!!!!!





Ανέμελες στιγμές γεμάτες πολυτέλεια και διασκέδαση εξακολουθεί να περνάει η οικογένεια Παπανδρέου αρνούμενη να αλλάξει το παραμικρό παρά τις καταθλιπτικές συνθήκες που ζουν οι Έλληνες.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στις Σπέτσες και το Πάσχα κύλησε ήρεμα, ενώ από εκεί ο πρώην πρωθυπουργός ετοίμασε βαλίτσες για ένα ακόμη – επί πληρωμή – υπερατλαντικό ταξίδι.
Προορισμός του το Λας Βέγκας προκειμένου να μιλήσει σε συνέδριο δίπλα σε μεγάλους κερδοσκόπους. Η εκδήλωση έγινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο γνωστό από την ταινία «Η συμμορία των 11» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
Στο μεταξύ ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έκανε βόλτες με σκάφος φίλων του στις Κυκλάδες. Σημείο αναφοράς της παρέας ήταν ο χλιδάτος Πάνορμος όπου απόλαυσαν εξαίσια εδέσματα.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com