Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μετά την αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών !!!


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την οποία καταγγέλλουν ότι 200 κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παραμένουν κλειστά λόγω κρατικής ολιγωρίας.
Στην μηνυτήρια αναφορά τους οι γιατροί κάνουν λόγο για παραλείψεις της πολιτείας που ήδη έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και υπογραμμίζουν πως «Δεκάδες ασθενείς εκτίθενται σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους και τη ζωή τους καθημερινά παραμένοντας στην λίστα αναμονής για να εισαχθούν σε ΜΕΘ». Επιπλέον, επισημαίνουν πως «δεν υπήρξε μέριμνα, για να ανανεωθούν οι συμβάσεις του προσωπικού των ΜΕΘ που έληξαν το φθινόπωρο, με αποτέλεσμα να κλείσουν κλίνες λίγο πριν από την έναρξη της επιδημίας της γρίπης».
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα αποφανθεί εάν θα διαταχθεί ή όχι η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com