Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Επιχείρηση Aφελληνισμού της Θράκης μας: Περιοδεία του Tούρκου πρέσβη σε μειονοτικά σχολεία!...


Τις προάλλες εκδόθηκε μία εγκύκλιος που έλεγε, πολύ σωστά, ότι η επικοινωνία των μειονοτικών σχολείων της Θράκης μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες οφείλει να γίνεται στα ελληνικά. Ξεσπάθωσαν με αυτή την αφορμή οι τουρκόφρονες και ζήτησαν για άλλη μία φορά, σε πιο έντονο ύφος, την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε αυτά τα σχολεία.
Πρόκειται, βεβαίως, για ένα εξωφρενικό αίτημα του τουρκικού προξενείου, το οποίο στερείται οποιασδήποτε βάσεως, αφού η μητρική γλώσσα των Πομάκων της Θράκης μας δεν έχει καμμία σχέση με την τουρκική.
Αμέσως μετά από αυτή την υπόθεση και τις νέες φωνασκίες των παράνομων συλλόγων που έχει στήσει το τουρκικό προξενείο είχαμε την επίσκεψη του τούρκου Πρέσβη, Κερίμ Ουράς, σε μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο. Μαζί του βρέθηκε και ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο οποίος προέβη σε ένα πραγματικό παραλήρημα περί «τουρκικής μειονότητας».
Φυσικά, σε όλο αυτό δεν υπήρξε καμμία αντίδραση από το επίσημο κράτος. Με ποιά δικαιδοσία άραγε επετράπη η επίσκεψη ενός πρέσβη ξένης χώρας σε ελληνικό σχολείο;
Δεν θα σχολιάσουμε το ποια θα ήταν η αντίδραση του κράτους και του παρακράτους αν ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήγαινε για επίσκεψη σε ένα σχολείο. «Αντιφασιστικές» συγκεντρώσεις από συμμορίες της αριστεράς και «πύρινες» ανακοινώσεις κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών θα επιχειρούσαν την ακύρωση της επισκέψεως.
Τώρα φυσικά και δεν υπήρξε καμμία αντίδραση σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση που, πέραν των άλλων, παραβιάζει την συνθήκη της Λωζάννης. Και δεν υπήρξε αντίδραση γιατί στους κόλπους του Σύριζα υπάρχουν πρεσβευτές της τουρκικής προπαγάνδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com