Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΦΥΛΑΓΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ”…

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»
......................................................................................................

Η προπαγάνδα, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι τριών ειδών. Η λευκή, η φαιά και η μαύρη. Με την λευκή προπαγάνδα κάποιος ευθέως εκφράζει τις θέσεις του. Με τη φαιά παριστάνει τον αντικειμενικό και κτυπά τους αντιπάλους του. Η μαύρη προπαγάνδα, η οποία είναι και το πλέον επικίνδυνο είδος προπαγάνδας, είναι κάποιος να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που παρουσιάζεται, να παριστάνει π.χ. τον φίλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην πραγματικότητα να είναι εχθρός της σε διατεταγμένη και με το αζημίωτο υπηρεσία.

Η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό μία πολύ ύπουλη μορφή μαύρης προπαγάνδας, η οποία όμως δεν κατόρθωσε να την κλονίσει. Κάποιοι παριστάνουν τους… φίλους της Χρυσής Αυγής, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα σχέδια των μυστικών υπηρεσιών του καθεστώτος, τα οποία δεν θέλουν τίποτε άλλο, από αυτήν την ίδια την διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Ένας από αυτούς, οι οποίοι κάνουν μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και ο οποίος παρουσιάζεται ως φίλος κατά τα άλλα των θέσεων της Χρυσής Αυγής, είναι ένας τυχάρπαστος, ο οποίος έχει περάσει από κάθε είδους ταμείο, ενώ είναι γνωστό ότι στην πραγματικότητα κάποτε ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και τώρα ανήκει στο βαθύ παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών. Αγαπάει υποτίθεται την Χρυσή Αυγή, αλλά τις παραμονές των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να συντηρήσουν το ψεύτικο κλίμα της πολώσεως, το υπηρέτησε με θέρμη, μιλώντας και γράφοντας για εκλογές “ντέρμπι”, όταν είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τις εκλογές με 8 μονάδες διαφορά. 

Πριν λίγες ημέρες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποίησε το 8ο συνέδριό της στο οποίο αναδείχτηκε και πάλι με τρόπο πανηγυρικό επικεφαλής της ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Τα μίσθαρνα όργανα, όμως της μαύρης προπαγάνδας δεν σταμάτησαν να παίζουν το βρόμικο ασφαλίτικο παιχνίδι τους. Διαδίδουν ψεύδη περί δήθεν εσωκομματικών προβλημάτων, περί δήθεν αμφισβητήσεως της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώ τέτοιο πρόβλημα φυσικά και όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει. 

Όσοι είδαν μάλιστα στην ιστοσελίδα μας (γιατί η κρατική ΕΡΤ το έκοψε…) το τηλεοπτικό υλικό από την υποδοχή του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου από τις χιλιάδες των παρευρισκομένων στο 8ο Συνέδριο του Κινήματός μας, μπορούν εύκολα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όμως, για τους πληρωμένους λακέδες της μαύρης προπαγάνδας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτά είναι λεπτομέρειες… 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κτυπήσουν το Κίνημά μας με τον πλέον ευθύ τρόπο, δηλαδή, κτυπώντας την ηγεσία του. Κατά τα άλλα, ”αγαπούν” την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν αγαπούν τον ιδρυτή της και ηγέτη της. 

Είναι ένα βρώμικο σχέδιο, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Το σχέδιο διασπάσεως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη από το 2012, θα αποτύχει και πάλι αφού δεν μπόρεσε να επιτύχει όταν το προωθούσαν οι ναυαρχίδες των “νταβατζήδων” (μεγάλα κανάλια και φυλλάδες) και όχι τώρα, όπου το προωθούν κάποιοι ρουφιάνοι δευτέρας διαλογής με συμβούλους τους, λερωμένους πολιτικούς μας αντιπάλους και επίσημους συνεργάτες των μυστικών υπηρεσιών. 

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Όποιος δεν είναι 100% με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ηγεσία της είναι 100% εναντίον της! Αυτό ας το λάβουν υπ’ όψιν τους οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και οι οποίοι συκοφαντούν συστηματικά το Κίνημά μας, ενώ ταυτόχρονα διαθέτοντας την ευφυΐα ενός πιθήκου νομίζουν ότι πείθουν, παριστάνοντας τους υπερασπιστές στελεχών του Κινήματός μας. 

Αλήθεια, που ήταν όλοι αυτοί όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί δεκαετίες έδινε μάχες; Τώρα θυμήθηκαν ότι είναι “φίλοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Ας γνωρίζουν, τέλος, ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει δοκιμαστεί μέσα στα σίδερα της φυλακής και δεν θα μπορέσουν να την πλήξουν οι ρουφιάνοι του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com