Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ...


Άρθρο του διευθυντή ειδήσεων στον ΣΚΑΙ μετά τις πληροφορίες ότι διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ λόγω του ότι ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργάζεται υποστήριξε το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.
«Από ότι μαθαίνω το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε κατά πλειοψηφία και για καθαρά πολιτικούς λόγους,  να με διαγράψει προσωρινά απο το σωματείο μας. Ο λόγος ότι ο ΣΚΑΙ στον οποίο είμαι διευθυντής ειδήσεων πήρε θέση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.

Θεωρώ την απόφαση της πλειοψηφίας:
-    Αντιδημοκρατική που μοναδικό στόχο έχει το χτύπημα της ελευθεροτυπίας
-    Επικίνδυνη γιατί ανοίγει τον δρόμο σε καθεστωτικές λογικές ποινικοποιώντας την αντίθετη άποψη.
-    Μεροληπτική γιατί δεν εκλήθη κανείς που υπερασπιζόταν το ΟΧΙ, ακόμη και απο αυτούς που κατηγορούσαν συναδέλφους τους σαν γερμανοτσολιάδες.
-    Αυταρχική αφού κάνοντας επίδειξη δύναμης στέλνει μηνύματα στους δημοσιογράφους
-    Διχαστική αφού δημιουργεί ρήγμα στην ενότητα των δημοσιογράφων σε μία περίοδο που κινδυνεύουν άμεσα τα δικαιώματα τους.
-    Εμπαθής και κατευθυνόμενη αφού είναι γνωστές οι  απόψεις μου που ενοχλούν την στρατευμένη πλειοψηφία του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού.
Είναι σαφές ότι χωρίς ταλαντεύσεις θα συνεχίσω τον αγώνα μου για πλουραλιστική ενημέρωση και θα πολεμήσω τους επίδοξους μιμητές του Ερντογάν .  Eπισης θα συνεχίσω την αποκάλυψη όλων αυτών των κύκλων που πούλησαν ψεύτικες ελπίδες και δημιούργησαν ψευδαισθήσεις στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη ζωή .
Οσοι νομίζουν ότι θα με φιμώσουν με  μεθόδους άλλων εποχών πλανώνται πλάνην οικτράν»



Σταμάτης Μαλέλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com