Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Θράσος και κυνισμός από τα κοράκια του ΔΝΤ και της ΕΚΤ ...


Πλήρες ξεπούλημα της Πατρίδας μας αποκαλύπτουν τα Wikileaks, διαρρέοντας τηλεφωνική συνομιλία του διευθυντή του ΔΝΤ στην Ευρώπη Πολ Τόμσεν με την εκπρόσωπο του Ταμείου στο κουαρτέτο Ντέλια Βελκουλέσκου.
Οι ωμοί εκβιασμοί των ξένων τοκογλύφων για ακόμη μια φορά πρόκειται να περάσουν με την υπογραφή της προδοτικής συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Όπως αποκαλύπτεται από την συνομιλία, ο Πολ Τόμσεν κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην επιστρέψει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχει την καθυστέρηση της αξιολόγησης, ώστε η Ελλάδα να μείνει χωρίς ρευστό .
Οι θλιβερές  πολιτικές μαριονέτες των ξένων τοκογλύφων, που εξ αρχής έβαλαν την χώρα μας στην αέναη δίνη της χρεωκοπίας, μπροστά στην έλλειψη χρημάτων θα υποχρεωθούν για ακόμη φορά, πιστοί στους εντολοδόχους τους να υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο το οποίο θα ξεπουλά σε τιμή ευκαιρίας τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας.
Όπως προκύπτει από τη συνομιλία, ο επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ευρώπη προωθεί την χρεωκοπία της Ελλάδας, ώστε να βρεθεί ενόψει πιστωτικού γεγονότος. Έτσι, η συζήτηση για την αξιολόγηση θα πάει μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να συμπέσει με το δημοψήφισμα για το Brexit και οι Ευρωπαίοι να καθυστερούν, αφού δεν θα θέλουν να πάρουν αποφάσεις πριν το βρετανικό δημοψήφισμα.
Από τη μεριά της, η Ντέλια Βελκουλέσκου ισχυρίζεται πως θα έπρεπε να έχουν βάλει στους Έλληνες πολύ σκληρότερους στόχους, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι το σχέδιο για νέα αιματηρά μέτρα βρίσκεται προς άμεση υλοποίηση.
Τσίπρας και Καμμένος, συνεχίζοντας άριστα το έργο των προκατόχων τους παρέδωσαν την χώρα στις ορέξεις των διεθνών εκβιαστών και τοκογλύφων. Η μόνη λύση είναι η μονομερής διαγραφή του παράνομου χρέους της χώρας και η χάραξη ανεξάρτητης εθνικής, οικονομικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com