Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΧΙΟΣ : BINTEO--Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι του Χαλκειούς ...


Στο πόδι για μία ακόμη φορά βρίσκονται οι κάτοικοι του Χαλκειούς και των Καμποχώρων. Αιτία όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι είναι το γεγονός ότι η κατάσταση εδώ κι ένα μήνα βαίνει προς το χειρότερο, αφού όπως υποστήριξαν στην κάμερα του «π» οι καταστροφές που καθημερινά προκαλούν πρόσφυγες και μετανάστες στις περιουσίες τους είναι ανυπολόγιστες.
Οι κάτοικοι με τη χρήση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί προς το Κέντρο Κράτησης της ΒΙ.ΑΛ., εμποδίζοντας έτσι την διέλευση οχημάτων που μετέφεραν κοντέινερ προς το hotspot.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Δαμίρη τα 10 κοντέινερ προορίζονται για τη στέγαση των υπαλλήλων της υπηρεσίας Ασύλου προκειμένου μέσα σε αυτά να γίνεται η εξέταση των αιτήσεων που υποβάλλουν πρόσφυγες και μετανάστες ώστε η διαδικασία να προχωρήσει επιτέλους με γοργούς ρυθμούς.
Παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, οι κάτοικοι πλέον εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι σε οποιαδήποτε διαβεβαίωση ζητώντας επιτακτικά το κλείσιμο του κέντρου στο Χαλκειός.
Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζουν το πρωί της Νέας Τετάρτης στο κέντρο της πόλης.
Δείτε παρακάτω το βίντεο από τις δηλώσεις των κατοίκων της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com