Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

H επιβεβαίωση και η «παρωδία» ...


Το «Ε» είχε αποτυπώσει το κλίμα που φαίνεται σήμερα ότι επικρατεί εντός των κόλπων της ΝΔ στη Λέσβο, με την καυστική τοποθέτηση του Νίκου Κατράνη. Και παρά το ότι ο βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, είχε σπεύσει να «απαντήσει», με ανακοίνωσή του σε προηγούμενα ρεπορτάζ της εφημερίδας, διαψεύδοντας πως υπάρχουν «τάσεις», «συνεργασίες» και προσπάθειες «κυριαρχίας» και πολύ περισσότερο «πλήρης έλεγχος Αθανασίου» αλλά και των «ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ», ο ίδιος ο κ. Κατράνης επιστρέφει την κουβέντα ακριβώς εκεί. Αφού καταγγέλλει ευθέως πως ο Στρατής Καραγεωργίου παρότρυνε πολλά μέλη που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες, να μην το κάνουν! Το αν αληθεύουν οι καταγγελίες Κατράνη για τη λειτουργία του απερχόμενου και μοναδικού ως σήμερα υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ, το ξέρουν λογικά οι παροικούντες στη… γαλάζια Ιερουσαλήμ.
Ωστόσο η διαπίστωση του κ. Κατράνη ότι οι εκλογές αυτές είναι «παρωδία», επιβεβαιώνεται στην πράξη, αφού επί της ουσίας εκλογές θα γίνουν μόνο σε δύο Τοπικές και με σχεδόν όλες τις θέσεις… εξασφαλισμένες. Ενώ αποτελεί ομολογία «ήττας» το γεγονός πως οι υποψήφιοι σύνεδροι για ένα κόμμα της δυναμικής της ΝΔ, ήταν ακριβώς αυτοί σε αριθμό που απαιτούνταν για να συμμετάσχουν στο κρίσιμο «ανανεωτικό» συνέδριο «ανασυγκρότησης» της παράταξης, όπως έχει δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ που υπέστη καταστροφή, χάνοντας μέσα σε πέντε χρόνια σχεδόν όλη την πάλαι ποτέ μεγάλη δυναμική του, είχε ακόμα και στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς του, μία σχετική «μάχη» στο σταυρό για το ποιος θα κέρδιζε τη συμμετοχή του στο συνέδριο του κόμματος!
Μ.ΟΡΦ.




 EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΣΒΟΥ "ΕΜΠΡΟΣ"
ΔΗΚΤΙΚΑ-31/3/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com