Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΡΟΥΠΑΚΙΑ ...


Γράφει ο Αντίοχος
Επειδή οι «προοδευτικάριοι» των ΜΜΕ και των κομμάτων ωρύονται για την (επιβεβλημένη από τον νόμο…) αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, να υπενθυμίσουμε δυο πραγματάκια, γιατί κάποιοι υποκριτές καμώνονται πως δεν τα ξέρουν:
1ον) Οι κομμουνιστές εμπρηστές-φονιάδες της Μαρφίν, δεν συνελήφθησαν και δεν προφυλακίστηκαν ποτέ. Δύο δε κατηγορούμενοι γι’ αυτό το ανοσιούργημα, δεν κρίθηκαν καν προφυλακιστέοι. Κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και η δίκη τους συνεχώς αναβάλλεται, με διάφορες προφάσεις…
2ον) Ομοίως, οι κομμουνιστές φονιάδες του Λάμπρου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, δεν συνελήφθησαν και δεν προφυλακίστηκαν ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com