Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

«Βουλιάζουν» τα νησιά από πρόσφυγες--Με 5.245 μετανάστες και πρόσφυγες βρήκε η Κυριακή τα νησιά του βορείου Αιγαίου....


Πάνω από 13.000 παραμένουν στην Ειδομένη - Και ο Αβραμόπουλος μιλά για τουλάχιστον 100.000 εγκλωβισμένους μετανάστες και πρόσφυγες μέχρι το τέλος Μαρτίου - Αγωνία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας.
Δεν έχουν τέλος οι αφίξεις προσφύγων στην Ελλάδα την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη παραμένει χαώδης και οι προβλέψεις, όπως είπε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλούν για 100.000 μετανάστες και πρόσφυγες μόνο μέσα στον Μάρτιο.
Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που παραμένει εγκλωβισμένος στη Λέσβο αν και έχει πιστοποιηθεί, σήμερα στις 9 το πρωί ανερχόταν στους 3.550. Όλο το προηγούμενο 24ωρο και μέχρι σήμερα το πρωί ο αριθμός των όσων πιστοποιήθηκαν στο hot spot της Μόριας έφτασε στους 542.

Στη Χίο χθες και μέχρι στις 9 σήμερα το πρωί πιστοποιήθηκαν 389 πρόσφυγες. Στο νησί έτοιμοι να αναχωρήσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή 1.422 άτομα.

Τέλος, στη Σάμο το τελευταίο 24ωρο δεν πιστοποιήθηκε κανείς νεοεισερχόμενος πρόσφυγας, ενώ στο νησί βρίσκονται μόλις 273 άτομα έτοιμα να αναχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com