Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δικηγορικός Σύλλογος Μάνης: «Ανεπιθύμητοι οι εκπρόσωποι του Μνημονίου στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου!» ...


Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου απέχουν τρείς μήνες περίπου από τα καθήκοντα τους διαμαρτυρόμενοι για τα «μέτρα» (ασφαλιστικό και φορολογικό), που σχεδιάζει σε βάρος των ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι «εκλεκτά και πρωτοκλασάτα» μέλη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης (15-17 Μαρτίου).
Κυρίως, αναφερόμεθα στη παρουσία του Υπουργού κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δήλωσε ανερυθρίαστα και εν μέσω «τύρου και αχλαδίου» ότι καλώς διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κανένα κιλό.

Για όσους δεν γνωρίζετε ο κ. Κουρουμπλής είναι δικηγόρος! Λυπούμεθα που ο ανωτέρω κ. Υπουργός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας από την οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, εκπροσωπώντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Λυπούμεθα που φιλοξενείται στον τόπο μας ένας εκ των κορυφαίων Υπουργών της συγκυβέρνησης που έκανε την παραπάνω δήλωση, ειρωνευόμενος τους συναδέλφους του Δικηγόρους, σε Γερμανική εφημερίδα.
Μέχρι να γίνει δε ένας εκ των κυβερνόντων αυτής της δύσμοιρης Χώρας, συμμετείχε αδιακόπως σε κοινωνικούς αγώνες, όπως ο ίδιος λέγει. Τώρα όμως τα ξέχασε όλα και κατέστη «Βασιλικότερος του Βασιλέως». Οι Μανιάτες είμεθα φιλόξενοι μέχρι παρεξηγήσεως αλλά όχι ΑΦΕΛΕΙΣ!! Δεν λησμονούμε όμως, όπως εσείς κ. Υπουργέ, ούτε γλείφουμε εκεί που φτύσαμε προηγουμένως, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός!
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 16-3-2016»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com