Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΘΡΑΚΗ:ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB;;;





O Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά  Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Ρίζωμα...

Την Τετάρτη 3 Φεεβρουαρίου 2016 ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά  Αλή Τσαβούς, στα πλαίσια της καμπάνιας του DEB για συλλογή υπογραφών, επισκέφτηκε το χωριό Ρίζωμα.
Στην ομιλία που έκανε σε καφενείο του χωριού, ανέφερε πως για χρόνια όχι μόνο δεν επιλύονται τα βασικά μειονοτικά θέματα, αλλά καθημερινά επιβαρύνονται έτι περισσότερο.

Υπογράμμισε πως ένας σωρός προβλήματων με πρώτη την εκπαίδευση, την άρνηση της ταυτότητας, τις μουφτείες, τα βακούφια, Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά  Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Ρίζωμα την ελευθερία πίστης, την πολιτική εκπροσώπηση και την οικονομία αναμένουν την επίλυση τους.
Ανέφερε πως ιδιαίτερα στον τομέα της οικονομίας η μειονότητα έχει φτάσει σε σημείο ασφυξίας, καθώς οι πύλες του δημοσίου είναι ακόμη κλειστές για τους μορφωμένους νέους της μειονότητας, πως από τα πριμ που δίνονται στους αγρότες περισσότερο περικόπηκαν αυτά που δίνονται στους καπνοκαλλιεργητές και ότι καθώς η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης ασχολείται ιδιαίτερα μετα καπνά, τώρα περνά δύσκολες οικονομικά μέρες. Επίσης υπογράμμισε πως το το κράτος πρέπει να εργαστεί για την εξέυρεση νέων αγορών για τα κεράσια που παράγονται στην περιοχή.
Σε αυτήν του την επίσκεψη τον πρόεδρο τον συνόδεψαν, ο σύμβουλος του ο Αϊντίν Αχμέτ και οι Σερκάν Χαλίλ, Σεντάτ Αλή και Αλή Χουσείν από την Ομάδα δημοσίων Σχέσεων του κόμματος.

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4089
4/2/2016
Σχ : Αλήθεια όταν περιγράφει την οικονομική κατάσταση, δεν βρίσκεται ένας να του πει ¨Εσύ ρε μεγάλε τι δουλειά κάνεις ; Πως επιβιώνεις ; Πως ταίζεις την οικογένεια σου ; Ποιός πληρώνει τις δαπάνες για τα ταξίδια που κάνεις ; ¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com