Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Καμμένος πήγε με ελικόπτερο στο Σχιστό (φωτο και βιντεο) ...


Με ελικόπτερο έφτασε στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό λίγο πριν τις 13:00 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος προσγειώθηκε σε χώρο εκτός του νέου Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας, το οποίο επιθεωρεί αυτή την ώρα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, που έφτασε στο Σχιστό οδικώς λίγο μετά τις 11:00.
Ο κ. Καμμένος επέλεξε αυτό το μέσο μεταφοράς, καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί εκτός από τα εγκαίνια του Relocation Camp στην Αττική, να πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια του hotspot στη Χίο στις 15:00.
Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πετάξει προς τη Λέσβο και τη Λέρο, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία και στα νέα κέντρα φιλοξενίας στα συγκεκριμένα νησιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com