Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

Στο πλευρό τον κατοίκων του Πειραιά ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό βρέθηκαν στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους εκατοντάδες κάτοικοι διαδήλωσαν ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ να μετατρέψει την περιοχή τους σε ένα μεγάλο γκέτο αλλοδαπών.
Η επιτροπή κατοίκων Πειραιά είχε καλέσει όλα τα κόμματα και μόνο η Χρυσή Αυγή ανταποκρίθηκε στα δίκαια αιτήματά τους, «η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς παράνομα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν κάτοικο της περιοχής μας, να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συγκεκριμένη επιτροπή.
Ακολουθούν φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com