Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!...


Γράφει ο Αντίοχος.
Η βασική παράμετρος του ασφαλιστικού

Το ασφαλιστικό βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα, πολλοί λένε διάφορα γι’ αυτό (κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το ύψος των συντάξεων), αλλά όλοι κρύβουν επιμελώς μια ακόμα πιο σοβαρή του παράμετρο, που έχει να κάνει με το μέλλον της χώρας. Δηλαδή, με το ότι, εφόσον αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια, δεν θα υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας για πολλά χρόνια! Να το κάνουμε πιο «λιανά». Με δεδομένο ότι, σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου όσοι ήταν σε ηλικία συνταξιοδότησης (με το παλιό καθεστώς) και είχαν θεμελιώσει δικαιώματα έσπευσαν να πάρουν σύνταξη για να προλάβουν, αυτή τη στιγμή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν μείνει είναι περίπου 55 ετών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γύρω στα 50 στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Κλειστές οι πόρτες του δημοσίου για 12-17 χρόνια!

Εφόσον, λοιπόν, με το νέο ασφαλιστικό δε θα συνταξιοδοτείται κανένας πριν από τα 67, οι πρώτες θέσεις στον δημόσιο τομέα θα ανοίξουν σε… 12 χρόνια, στις δε υπηρεσίες των ενστόλων σε… 17!!! Άρα, οι πόρτες του δημοσίου θα είναι κλειστές για τους νέους για τα επόμενα 12 έως 17 χρόνια! Το οποίον σημαίνει, ότι οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα. Πόσους μπορεί να απορροφήσει ο ιδιωτικός τομέας, υπό τις σημερινές συνθήκες; Σίγουρα ούτε τους μισούς. Τι επιλογή θα έχουν πλέον οι υπόλοιποι; Μία και μόνη: να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και να ρίξουν «μαύρη πέτρα» πίσω τους!   

450.000 ξενιτεμένοι λόγω Μνημονίων!

Πριν από λίγους μήνες, διάβασα τα στατιστικά στοιχεία για τους Έλληνες που έχουν φύγει από την χώρα την τελευταία 5ετία, λόγω της οικονομικής κρίσης. Είναι περίπου 450.000! Σίγουρα, μεταξύ αυτών είναι και άτομα μέσης ηλικίας, που ήταν κάποτε στο εξωτερικό, επέστρεψαν στην Ελλάδα τα χρόνια της… ανάπτυξης (με τα δανεικά…) και μόλις εμφανίστηκε η κρίση πήγαν από κει που ήρθαν. Όμως, το μεγαλύτερο ποσοστό των ξενιτεμένων λόγω Μνημονίων είναι νέοι άνθρωποι και κυρίως νέοι επιστήμονες που δεν εύρισκαν δουλειά στην πατρίδα – και που διαπρέπουν τώρα στο εξωτερικό, άρα δε θα γυρίσουν πίσω ποτέ! Με το νέο ασφαλιστικό, λοιπόν, θα ολοκληρωθεί το έγκλημα και η Ελλάδα θα μείνει χωρίς νεολαία!

Εθνικό έγκλημα!

Επιπροσθέτως, με τις νέες ληστρικές ρυθμίσεις για τους αγρότες, πολλοί νέοι εξ’ αυτών θα αναγκασθούν να εγκαταλείψουν το επάγγελμα και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Που; Σίγουρα όχι στην Ελλάδα! Είναι, λοιπόν, προφανές ότι οι μνημονιακοί (παλιοί και νέοι…) οδηγούν την ελληνική νεολαία στην μετανάστευση και την «αντικαθιστούν» με εξ’ Ανατολών απρόσκλητους μουσουλμάνους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι στην ίδια ηλικία με τους νέους μας που υποχρεώνονται να φύγουν από την χώρα. Τυχαίο; Δε νομίζω! Εάν αυτό δεν είναι εθνικό έγκλημα κατά του μέλλοντος της χώρας, τότε τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com