Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας Ενώσεων προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας ...

Αρ. πρωτ.: 06/2016                                 Θεσσαλονίκη 14-01-2016


ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας Ενώσεων προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας».

    Πραγματοποιήθηκε χτες 14 Ιανουαρίου 2016, η Εθελοντική αιμοδοσία των Ενώσεων προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας, στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης. 


         Η συνεργασία των εκπροσώπων των τριών συνδικαλιστικών φορέων (ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας, ΕΥΠΣ Κ. Μακεδονίας & ΕΑΥ Ν. Πιερίας), είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάρα πολλές φιάλες αίματος.

         Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας που προσήλθαν και προσέφεραν ανεκτίμητο δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας. Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν και σε αυτούς που προσήλθαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να προσφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr