Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:Υγειονομική Περίθαλψη Στρατιωτικών» ...


ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΘΕΜΑ: «Υγειονομική Περίθαλψη Στρατιωτικών»

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι οι μόνοι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν από συμβεβλημένους ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα, τα οποία είναι συμβεβλημένα με τα ταμεία τους, και παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες μόνο στα μέλη των οικογενειών τους. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο, όπου δεν υπάρχει Στρατιωτικό Νοσοκομείο που να καλύπτει τις ανάγκες των Στρατιωτικών, να μην μπορούν να εξετάζονται από συμβεβλημένους γιατρούς, ενώ  αντιστοίχως μπορούν οι οικογένειες τους.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες, ώστε για την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  τους οι Στρατιωτικοί, να έχουν το δικαίωμα να εξετάζονται από συμβεβλημένους ιατρούς, εφόσον στην περιοχή που υπηρετούν δεν υπάρχει Στρατιωτικό Νοσοκομείο που να καλύπτει τις ανάγκες τους;



Αθήνα, 20/01/2016
Ο ερωτών Βουλευτής


Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com