Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ...


Οι συμβολαιογράφοι, μετά από ομόφωνη πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής των συλλόγων όλης της χώρας, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για το ασφαλιστικό, με αποχή από αύριο...
Δευτέρα ως την Παρασκευή. Μάλιστα, λόγω της αποχής, δεν θα πραγματοποιηθούν και οι πλειστηριασμοί που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, σε κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των συμβολαιογραφικών συλλόγων που συνήλθαν σήμερα στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσων, η ολομέλεια επιβεβαίωσε τις δυσβάσταχτες συνέπειες του κυβερνητικού σχεδίου για το ασφαλιστικό και την αδυναμία των ασφαλιζομένων ενεργών συμβολαιογράφων στην καταβολή των προβλεπόμενων ασφαλιστικών εισφορών, η οποία θα οδηγήσει στην εξαθλίωση του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr