Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ:"ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ" ...

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα τη χρηματοδότηση της Τουρκίας με 3 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, παρενέβην και υπέβαλα ερωτήσεις στην εκπρόσωπο της Κομισιόν που αφορούσαν:
– στην εκτίμηση της Επιτροπής για την αξιοπιστία της Τουρκίας να εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται, καθόσον η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτή γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους Διεθνείς Οργανισμούς και τις συνθήκες.
– στις ενέργειες της Επιτροπής στην περίπτωση που η Τουρκία λάβει μεν τα κονδύλια αλλά δεν μειώσει τις ροές μεταναστών.
– στους τρόπους με τους οποίους η Επιτροπή θα ελέγξει ότι τα διατιθέμενα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για τους λόγους για τους οποίους θα διατεθούν.

 Όπως ήταν φυσικό η εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, προσπαθώντας να υπεκφύγει και αναφέρθηκε μόνο αόριστα ότι τα κονδύλια αυτά δε θα προστεθούν στον Προϋπολογισμό της Τουρκίας αλλά θα διατεθούν κατά βάση σε ΜΚΟ, οργανισμούς και άλλους φορείς.


Είναι φανερό ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υποκύψει στους εκβιασμούς της Τουρκίας, η οποία χρησιμοποιεί τους Σύριους πρόσφυγες ως πρόφαση για να προωθήσει τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Ευρώπη και να ενισχύσει την γεωστρατηγική και γεωπολιτική της επιρροή, στην ευρύτερη περιοχή.

Η Χρυσή Αυγή, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σταματήσει τη χρηματοδότηση της Τουρκίας και να αναδείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και τα υποχθόνια σχέδιά της.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση στη διεύθυνση: Συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπλογισμού την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com