Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Το Ισραήλ στηρίζει τη Σαλαμίνα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!...




Ο Δήμος της Σαλαμίνας πριν λίγες εβδομάδες παρουσίασε τον φάκελο για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης .
Ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ένθερμη στήριξη της πρεσβείας του Ισραήλ που υποστηρίζει ότι η Σαλαμίνα δικαιούται να γίνει η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης λόγω της ιστορικότητας , του φυσικού κάλλους και της επικής Ναυμαχίας που άλλαξε το ρου της παγκόσμιας ιστορίας.
greece israel
Μια ηχηρή στήριξη που μαζί με τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στις επετειακές εκδηλώσεις “Σαλαμίνια” για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας παρουσίας 19 πρεσβευτών και εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς και οι πολλές διεθνείς προσωπικότητες του Ιδρύματος “Σαλαμίς “της οικογένειας Μαριδάκη, πρόκειται σίγουρα να συμβάλουν θετικά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος το 2021, 2.500 χρόνια ακριβώς από τη Ναυμαχία που διέσωσε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη και τον Παγκόσμιο Πολιτισμό.
Η Σαλαμίνα πραγματικά αποτελεί την παγκόσμια κοιτίδα Ελευθερίας , Δημοκρατίας.
maridakis irit mpen ampa

Ο Κυριάκος Μαριδάκης αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμις με τη κ. Ιριτ Μπεν Αμπά Πρέσβειρα του Ισραήλ σε σύσκεψη για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ιστορικής Σαλαμίνας και την συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:
israel epistoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com