Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ζημίες 2 δις στην Τουρκία απο το Εμπάργκο!...


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα» σχετικά με τροποποιήσεις του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου, 2015 № 583 «Τα μέτρα είναι σχετικά για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την προστασία των Ρώσων πολιτών από εγκληματικές και άλλες παράνομες δραστηριότητες με τη χρήση των ειδικών οικονομικών μέτρων κατά της Δημοκρατίας της Τουρκίας «,» – αναφέρει η δήλωση.
Οπως αναφέρει το δίκτυο ITAR-TASS οι ζημιες των Τουρκικών εξαγωγών αναμένεται να φτάσουν περί το 1,7δις μέχρι το τέλος του 2016 κυρίως για τα αγροτικά προϊοντα.











 http://www.makeleio.gr/?p=511290#more-511290

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com