Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Ο Ντογιάκος πίσω από την αναβολή της δίκης για τα "μαύρα" ταμεία της Siemens!…


Άρθρο απογευματινής εφημερίδας αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο του γνωστού “Παναθηναϊκάκια”… στην αναβολή της δίκης για τα μαύρα ταμεία της Siemens.
Ακολουθεί το άρθρο: “Για τις 15 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η ακροαματική διαδικασία της δίκης για το σκάνδαλο της Siemens, μετά από αίτημα των δικηγόρων. Αυτό γιατί, εκτός του ότι διατέθηκε μικρή δικαστική αίθουσα, οι 13 Γερμανοί κατηγορούμενοι δεν έχουν λάβει ακόμα σε μετάφραση το παραπεμπτικό βούλευμα των 4.592 σελίδων, καθώς το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει διαθέσει το κονδύλι των 90.000 ευρώ, περίπου, που απαιτείται για τη μετάφρασή του. Η παράλειψη αυτή, την οποία ορισμένοι συνήγοροι των κατηγορουμένων δεν θεωρούν τυχαία, μπορεί να οδηγήσει σε ακυρότητα την όλη διαδικασία ή να αναγκάσει το δικαστήριο να διαχωρίσει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράλειψη βαρύνει την πλευρά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ενδέχεται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για να διαπιστωθεί αν η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε ανωτέρα βία ή δόλο. Στο μεταξύ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Hellas, Μ. Χριστοφοράκος, δεν θα παραστεί στη δίκη, ενώ με επιστολή του εξουσιοδότησε δύο Έλληνες δικηγόρους να τον εκπροσωπήσουν”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.makeleio.gr/?p=491944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr