Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από επιχειρησιακή εκπαίδευση – αξιολόγηση της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ, στην Αλεξανδρούπολη ...




Η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ εδώ και δύο μέρες βρισκόταν σε επιχειρησιακή εκπαίδευση – αξιολόγηση με πραγματικά πυρά σε αντικείμενα αντεπίθεσης.
Δευτέρα ήταν η προάσκηση ενώ εχθές ήταν η βασική άσκηση.
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που έχουμε εξασφαλίσει το πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
Αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η ταχύτατη κίνηση των αρμάτων και η ακρίβεια των πυρών τους εν κινήσει σε στόχους που βρίσκονταν σε απόσταση 2 km.
Για ακόμη μια φορά το e-evros ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικά πλάνα από μια άσκηση που όπως οι περισσότερες, «κόβει την ανάσα»!
Προφανώς είναι επιλεκτικές και όχι επιλεγμένες πάντα με σεβασμό στο στράτευμα και τις δράσεις του.
Οι συγκεκριμένες βολές αρμάτων έγιναν στο πεδίο βολής «Αετός» στην Αλεξανδρούπολη.
Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης ακολούθησε παρέλαση των πληρωμάτων επί των αρμάτων με «ηθικόν ακμαιότατον».
Πηγή: e-evros.gr
Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤΕντυπωσιακά στιγμιότυπα από την βολή της 12ης Μ/Κ ΜΠ με τμήματα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com