Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

" Η Γερμανία πρέπει να στείλει τους πρόσφυγες πίσω στο Αφγανιστάν…"


«Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να παραμείνουν στα Αφγανιστάν και σε περίπτωση που έρθουν στη Γερμανία πρέπει να τους στείλουμε πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γερμανός ΥΠΟΙΚ.
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble δήλωσε ότι η Γερμανία και οι σύμμαχοί της θα πρέπει να σταματήσουν να δέχονται πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, αφού η… μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης φαίνεται ότι δεν μπορεί να τους προσφέρει άσυλο, γράφει καυστικά το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg.
Ο γερμανός ΥΠΟΙΚ τόνισε ότι δεν μπορεί η Γερμανία να συνεχίσει να διατηρεί τα στρατεύματά της στο Αφγανιστάν προκειμένου να μην φεύγουν από την εμπόλεμη ζώνη περισσότεροι πρόσφυγες.
«Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να παραμείνουν στα Αφγανιστάν και σε περίπτωση που έρθουν στη Γερμανία πρέπει να τους στείλουμε πίσω.
Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας», είπε χαρακτηριστικά ο W. Schaeuble.
Στο ίδιο κλίμα τόνισε ότι η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάζονται πάνω στη λύση του προσφυγικού ζητήματος, ενώ η απόφαση της καγκελαρίας ήταν να αφήσει χιλιάδες σύριους πρόσφυγες να περάσουν τα σύνορα της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com