Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στρατιωτικό όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σάμο – Οκτώ οι τραυματίες ...


Οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί της Τρίτης (17/10) στην Εθνική Οδό Βαθέος – Κοκκαρίου, στη Σάμο. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν Ι.Χ. ημιφορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 57χρονος, συγκρούστηκε με στρατιωτικό φορτηγό, που οδηγούσε ένας 30χρονος και στο οποίο βρίσκονταν έξι επιβάτες, ηλικίας από 22 έως 37 ετών. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στο στρατιωτικό όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Σάμου.
Πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος απεγκλώβισαν τον οδηγό του ημιφορτηγού, ο οποίος και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου, σε συνεργασία με τον Στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com