Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…


Στο νομό Ροδόπης με οργάνωση από την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας και από την Αιρετή Μουφτεία Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε σφάξιμο κουρμπανιού με σκοπό την διανομή του σε άτομα που έχουν ανάγκη.
Το σφάξιμο του κουρμπανιού έγινε την δεύτερη μέρα του Μπαϊραμιού στο χωριό Πάτερμα του νομού Ροδόπης, με την συμμετοχή του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ, του προέδρου του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Σαδίκ Σαδίκ και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας.

Σε δήλωση που έκανε προς την εφημερίδα Μπιρλίκ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ ανέφερε : ¨Καταρχήν εύχομαι σε όλους για το μπαϊράμι. Με δωρέες του κόσμου μας και μουσουλμάνων, πραγματοποιούμε από κοινού με την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων σφάξιμο κουρμπανιού. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους αδερφούς μας που δώρισαν τα κουμπανια τους στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων.

vekalet kourban 2 vekaleten kurban cemali
Εφ. Μπιρλίκ 25/9/2015
Σχ : Ωραίες οι φωτογραφίες του άρθρου !  Δεν πιστεύω να ενοχλεί κανέναν η τουρκική σημαία ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com