Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟ 75% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΕΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" .....


Ούτε οι 4 στους δέκα πολίτες δεν εκφράζουν θετική άποψη για την εισροή προσφύγων στη Ελλάδα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας για την προσφυγική κρίση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας, το 75% των Ελλήνων αντιμετωπίζει με ανησυχία την εισροή προσφύγων στη χώρα, ενώ σχεδόν οι μισοί πιστεύουν ότι οι πρόσφυγες στην Ελλάδα δεν πρέπει να ζουν σε ειδικούς χώρους φιλοξενίας, αλλά σε κατοικίες μέσω επιδότησης του ενοικίου.
Επιπλέον, σε ποσοστό 67% για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, οι πολίτες επικροτούν τους χειρισμούς της ελληνικής κοινωνίας , σε ποσοστό 57% τους χειρισμούς των σωμάτων ασφαλείας  και σε ποσοστό 56,5% της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ωστόσο, επικρίνουν την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό.
Το 36% τάσσεται υπέρ και το 63,5% κατά των χειρισμών της κυβέρνησης
Για την στάση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο προσφυγικό οι πολίτες τάσσονται κατά 74% και υπέρ 22,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr