Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ρ/σ του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησε πρόγραμμα στα αραβικά για τους "μετανάστες"!


Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου της Αθήνας, Αθήνα 9.84 (στους 98.3) μεταδίδει καθημερινά στις 9 το βράδυ δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά(θα αναμεταδίδεται από την συχνότητα του σταθμού κάθε πρωί στις 6)!
Το δελτίο περιλαμβάνει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα κέντρα φιλοξενίας, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, τις ανακοινώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές, ειδήσεις και πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και ειδήσεις από τις χώρες υποδοχής σε όλη την Ευρώπη.
Στην ιστοσελίδα του σταθμού, δημιουργείται από σήμερα ειδικό ένθετο στα αραβικά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com